Stylingtips? Ellen tar jobben!

Stylingtips? Ellen tar jobben!

Marvika Torv blir stadig mer mangfoldig. Foruten bakeri, restaurant og frisør har også Ellen Hagen Interiør etablert seg i området, nærmere bestemt vis-à-vis Komponisten Frisørsalong. 

Forretningen eies og drives av stylingekspert Ellen Hagen, en kristiansander som til daglig bor i Arendal. Behovet for å komme nærmere kundegruppen gjorde at hun valgte å etablere butikken i Marvika Torv, som holder åpent på onsdager og torsdager. 

– Det passet perfekt at min største kunde, Kristiansand Næringsselskap (KNAS), hadde et ledig lokale som de kunne bruke som salgskontor, samtidig som jeg fikk et showroom sentralt plassert på Lund. Det var med andre ord en vinn-vinn-situasjon for begge parter, forteller Ellen Hagen. 

Ellen påpeker at det slett ikke bare er næringskunder som er velkomne i butikken:
– Alle er hjertelig velkommen innom til å kikke seg rundt og slå av en prat. Jeg kommer også gjerne hjem til beboere som ønsker tips til styling av leiligheten. 

Hun påpeker at alle møblene og gaveartiklene som er utstilt i butikken, er til salgs – og kan bæres ut av butikken med en gang de er kjøpt.  

– Siden jeg åpnet i mars har jeg fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra beboerne og andre interesserte i området. En kunde som var innom var så glad for ’det endelig er kommet en møbelbutikk på Lund’. Både interessen og salget har så langt vært upåklagelig, og det lover godt for fortsettelsen, avslutter hun.