Skrubbsulten nærmer seg innflytting

Skrubbsulten nærmer seg innflytting

Beboerne i Marvika Torv kan begynne å glede seg til et nytt og svært velkomment tilbud. Over påske flytter nemlig Restaurant Skrubbsulten inn i samme bygg som Edgars Bakeri, og med det blir beboernes kortreiste tilbud enda større.

Det er gründersamboerparet Brynhild Johnsen og Frank Nystad som eier og driver Restaurant Skrubbsulten, som i dag holder hus på Tinnheia. Fram til 1. januar i år hadde de også en restaurant på Tangvall, men denne ble nylig lagt ned fordi bygget de holdt til i skulle rives.

Men nå satses det altså på restaurant nr. 2 i Marvika Torv, der Brynhild og Frank får med ca. 10 ansatte til å drive restauranten.
– Vi tar med oss vår særdeles dyktige kjøkkensjef fra restauranten i Søgne, sier Brynhild Johnsen. – Gode kjøkkensjefer er det stor rift om, derfor er vi veldig glad for at kjøkkensjef Anders Tjelta samt flere andre dyktige ansatte blir med på flyttelasset.

Brynhild Johnsen forteller at restauranten i Marvika Torv vil drives etter samme lest som på Tinnheia, der besøket og omsetningen har økt år for år.
– Vi er kjent for et fornuftig prisnivå, en veldig variert meny og rause porsjoner, påpeker hun.

– Jeg har mange kjente på Lund, som sier at de gleder seg veldig til at vi er på plass.  Det gjør så absolutt vi også; akkurat nå er det mye jobb og lange dager, men vi er sikre på at innsatsen vil betale seg når vi endelig kan åpne dørene og ønske skrubbsultne gjester velkommen, avslutter Brynhild Johnsen.