Skrubbsulten har åpnet dørene

Skrubbsulten har åpnet dørene

Beboerne i Marvika Torv har nå fått et nytt, populært tilbud. Restaurant Skrubbsulten har nemlig startet opp, i samme bygg som Edgars Bakeri – og med det har beboernes kortreiste tilbud blitt enda større. 

Det er gründersamboerparet Brynhild Johnsen og Frank Nystad som eier og driver Restaurant Skrubbsulten, som også holder hus på Tinnheia.  

Nå satses det altså på restaurant nr. 2 i Marvika Torv, der Brynhild og Frank får med ca. 10 ansatte til å drive restauranten.
– Vi har med oss vår særdeles dyktige kjøkkensjef fra restauranten i Søgne, sier Brynhild Johnsen. – Gode kjøkkensjefer er det stor rift om, derfor er vi veldig glad for at kjøkkensjef Anders Tjelta samt flere andre dyktige ansatte har blitt med på flyttelasset. 

Brynhild Johnsen forteller at restauranten i Marvika Torv skal drives etter samme lest som på Tinnheia, der besøket og omsetningen har økt år for år.
– Vi er kjent for et fornuftig prisnivå, en veldig variert meny og rause porsjoner. Vi er storfornøyd med at vi nå endelig har åpnet dørene, og gleder oss veldig til å ønske skrubbsultne gjester velkommen i våre flotte lokaler på Marvika Torv.