Høy trivsel for Karianne og Helge

Høy trivsel for Karianne og Helge

Moderne leilighet i 7. etasje med nydelig utsikt og ypperlige solforhold. Dagligvareforretninger, bakeri, restaurant, frisør og treningsstudio i umiddelbar nærhet. Det er i det hele tatt lett å skjønne hvorfor Karianne Nes Frøyså og Helge Frøyså stortrives i Marvika Torv.

Ekteparet flyttet inn i sin nye leilighet i fjor høst. Der bor de sammen med sønnen Sander (18), og får jevnlig besøk av sin Oslo-studerende datter Sara (21). Leiligheten er på 108 kvm og har 3 soverom.

Noe av det første man legger merke til er den praktfulle panoramautsikten fra stua, der det også er en romslig overbygd veranda med hagemøbler som står klare til bruk når værforholdene tillater det.
– Vi gleder oss til å oppleve alle årstidene i Marvika Torv, sier Karianne, mens hun peker ut mot hyggelige fellesområder der beboerne kan bli bedre kjent så snart vinteren slipper taket.

Fra leiligheten kan de også se ned på sitt forrige hjem i Valhallagata, der de bodde i 20 år.
– Vi trivdes veldig godt i Valhallagata, men nå som ungene snart står på egne ben, slo vi til når muligheten bød seg i Marvika Torv, uttaler Karianne

– Og det har vi ikke angret et sekund på, tilføyer Helge, – her har vi det som plommen i egget med alt lett tilgjengelig. Han fremhever også fordelen med at det er over 20 gratis gjesteparkeringsplasser i kjelleren, noe besøkende vet å sette pris på.

Begge skryter også av Restaurant Skrubbsulten, som ekteparet oppsøker jevnlig.
– Det er et kjempetrivelig sted med god mat og hyggelig atmosfære, sier de, og opplyser om at de sist fredag var på musikkbingo på restauranten. Også Edgars Bakeri blir flittig brukt.

Karianne og Helge forteller at det aldri var aktuelt å velge bort Lund når de først skulle flytte på seg.
– Det er her vi trives og har nettverket vårt. Lund er både landlig og sentralt på samme tid. Her er alt vi trenger i nærheten, og naturperler som Bertesbukta, Blomma og Galgeberg er bare en kort spasertur unna.