Edgars er på plass!

Edgars er på plass!

8. februar åpnet velrennomerte Edgars Bakeri dørene til sine nye lokaler ved Marvika Torv. Eier og daglig leder Rune Vindsetmo har stor tro på at den romslige bakerikafeen blir et populært tilbud.

– Folk har strømmet på siden åpningen, og det lover godt for fortsettelsen, sier Vindsetmo. – Vi har vært opptatt av å skape en møteplass for hele bydelen. Å ha tilgang til et bakeri der man bor, er viktig for livskvaliteten. Det er også en trend i tiden at folk søker seg mot lokale, kortreiste tilbud som satser på kvalitet og et høyt servicenivå.

Og akkurat kvalitet og god service er noe Edgars Bakeri er kjent for. Dette er den 13. filialen til bakeriet som startet opp tilbake i 1906; de siste 25 årene med Rune Vindsetmo ved roret.

– Jeg pleier å si at ’livet er for kort for tørre bakervarer’. Suksessoppskriften til Edgars er at vi baker det vi selv liker og har et svært variert utvalg av ferske, veltilberedte bakervarer. I tillegg liker vi å teste ut nye oppskrifter med hele verden som inspirasjon.

Alle som har smakt storselgeren «kaneldrøm» og de andre bakervarene til Edgars, kan skrive under på deres fortreffelighet. For beboerne på Marika Torv vil Edgars Bakeri være et velkomment og populært tilbud i solrike og idylliske omgivelser.